Kontakt & FAQ


Vil du samarbejde med Veras?


Har du spørgsmål?

Smid os en mail på contact@verasvintage.dk

Samarbejder & partnerskaber

Interesseret i et samarbejde med Veras eller Rebecca Vera? Vi arbejder gerne sammen med brands og virksomheder, som deler vores vision – sammen står vi stærkere! Læs mere på vores samarbejdsside eller læs hvordan du booker et foredrag med Veras.

Job & praktik

Vil du være en del af verdens sejeste hold #verasdamer? Læs mere om vores job- og praktikstillinger her eller send en uopfordret ansøgning til contact@verasvintage.dk.

Vil du skrive opgave om Veras?

Interesseret i et samarbejde med Veras eller Rebecca Vera? Vi arbejder gerne sammen med brands og virksomheder, som deler vores vision – sammen står vi stærkere! Læs mere på vores samarbejdsside eller læs hvordan du booker et foredrag med Veras.

Vil du samarbejde med Veras?


For blot 99,- om måneden kan du som medlem gratis veksle 20 items til point hver måned (som gratis bruger: 10 dkk. pr. del), samt shoppe ALT i Veras med 10%*. Også Veras Market stande samt varer kun til dkk. Og så er du samtidig med til at udbrede vores bæredygtige tøjrevolution og stoppe overforbrug af tøj.

Hvis du vil veksle mere end 5 items til point på en måned, og købe for 500 point, er dit medlemsskab allerede tjent ind.

Som medlem inviteres du også med til særaftener og events – du er altid blandt de første til at shoppe til vores eftertragtede lagersalg, og hver måned er der rabatter i butikkerne, kun for medlemmer.

OBS: Point optjent på en medlemsskabsbruger skal bruges, mens du er aktivt medlem.

 

*Der gives ikke 10% rabat på særlige produkter. Denne varetype er kommissionsprodukter, der alle henviser til denne side i produktbeskrivelsen.

Du betaler for at bruge Veras tøjbytte, da tøjbyttekonceptet er tidskrævende og dyrt for os at drifte i personalelønninger samt husleje.

Månedligt gebyr
Med det månedlige gebyr på 99,- er du medlem og kan gratis veksle 20 stykker tøj til point om måneden, samt får 10% på alle dine køb*. Du kan altid melde dig fra og der er ingen binding, dog går optjente point tabt, hvis du ikke har brugt dem inden du melder dig fra.

*Der gives ikke 10% rabat på særlige produkter. Denne varetype er kommissionsprodukter, der alle henviser til denne side i produktbeskrivelsen.

Gebyr pr. styk
Med vekselgebyret betaler du stykvis – 10,- pr. del tøj, du veksler til point. Indleverer du fx 10 stykker tøj, betaler du altså 100,- i vekselgebyr, også er dit medlemsskab allerede tjent hjem.

Dit tøj bliver vurderet ud fra en samlet helhed baseret på kvalitet, mærke og stil med overordnet vægt på tøjets levetid. Det vil sige, at varer som er i bedre stand gives der flere point for. For at sikre kvaliteten af Veras varer har vi følgende krav til de indleverede varer:

Varer skal være nyvaskede og rene ved indlevering.

Varer skal være uden huller, pletter og/eller foruden andre defekter.

Varer skal være originale og må fx ikke være syet ind, lagt op, klippet kortere etc.

Varer skal ikke være i så dårlig stand, at det skal direkte til genbrugsstationer.

 

Lever tøjet ikke op til ovenstående krav gives der symbolsk mellem 1-10 point alt efter den pågældende vares stand.

 

Veras giver symbolsk 1 point for følgende kategorier: træningstøj, undertøj, strømper, børnetøj eller herretøj. Ligeledes tager vi som udgangspunkt ikke imod fodtøj, så længe det har en vis kvalitet og har få brugstegn.

 

Lever tøjet op til alle krav udbetales der 1/3 af salgsprisen i point til kundens bruger.

1. Pak så mange items du vil – du kan veksle 20 items gratis pr. måned, herefter koster det 20 kr. pr. del i vekselgebyr
2. Registrér dit tøj hjemmefra (se vejledning nedenfor), eller vi gør det sammen i butikken
3. Kom ned i vores butikker eller send med DAO
4. Få pointene straks ved under 5 items, eller vent op til 7 dage ved større indleveringer

 

Sådan registrerer du dit tøj:

Tjek at din kurv er tom, før du skal registrere – ellers tøm den. Tryk på dit profilikon og vælg “Indlever tøj”.

Hvis du vil have en samlet pointsum (den nemme): Udfyld “Samlet sum” i alle 4 felter og ændr dit samlede antal af varer til det antal varer, du vil indlevere. Skriv: “Blandet indlevering” i kommentarfeltet. Tryk registrér.

Hvis du vil have point at vide for hvert enkelt vare (den grundige): Udfyld alle fire felter (kategori, størrelse, stand, kvalitet + kommentar) om hvert enkelt vare du vil indlevere. Tryk registrér.

Det er simpelt at bytte sit tøj til nyt som gratis bruger. Sådan gør du:

1. Pak dit tøj og opret en gratis profil på vores website
2. Kom ned i én af vores butikker
3. Betal 10 DKK i vekselgebyr pr. del, du veksler til point gennem din registrering af varer (kan også gøres hjemmefra)
4. Få pointene med det samme hvis du indleverer max 5 ting – og shop nye pointvarer på stedet
5. Indleverer du over 5 ting, går der op til 7 dage før dine point stryger ind på din konto.

Pointvarer er de varer, vi sælger for point. DKK-varer er de varer vi sælger for DKK. Der er altid 80% pointvarer i vores butikker og 20% til salg online. Du skal være logget ind for at se, hvilke varer, der er til salg i point.

Dine point er gyldige i 1 år fra de er udbetalt. Du modtager automatisk en mail fra os en måned inden de udløber, så du altid når at bruge dem inden da.

Er du medlem, skal du være opmærksom på, at point kun er tilgængelige så længe medlemskabet er aktivt.

Du kan returnere pointvarer købt online indenfor 14 dage. Tagget skal sidde i og varen skal være ubrugt.

Pointvarer købt i butikken kan ikke returneres.

Du kan returnere pointvarer købt online indenfor 14 dage. Tagget skal sidde i og varen skal være ubrugt.

Pointvarer købt i butikken kan ikke returneres.

Du må aflevere ligeså meget, som du har lyst til. Hvis du ønsker dine point straks, må du max medbringe 5 dele af gangen. Ved indleveringer på over 5 items kan der gå op til 7 dage fra modtagelse til dine point er på din konto.

De varer, du indleverer til Veras, bliver til glæde for andre. 30% af det indleverede tøj tager vi ind i Veras tøjbyttekoncept i vores butikker eller online. 40% videreformidler vi til vores stand på vores markeder, hvor alt kan købe til 1 stk 40, og 5 stk for 100,-. De resterende 30% ryger direkte videre til tekstilgenbrug.

Vi giver svarende til 1/3 af vores salgspris for indleveret tøj.

Da vi vi Veras giver point for alt tøj – uanset stand, kvalitet og mærke – og på på trods af, at 70% ikke kan leve videre i vores primære tøjkoncept, sælger vi dine varer til en højere pointsum end du har fået for dem. Det er den eneste måde, vi kan dække det underskud, de varer vi ikke kan tage videre i konceptet, giver og dække de mange ressoucer vores ansatte bruger på at sortere alt tøj og give det nyt liv.

Når du indleverer tøj til Veras, giver du Veras råderetten over dit tøj.

Mangler du point, så kan du altid betale de resterende med DKK, når du køber din varer i butikkerne, online eller på markederne.

Du må købe for ligeså mange point, du har på din konto. Du må dog maksimalt købe for 2.000 point pr. dag.

Hos Veras er det ikke muligt at veksle point fra dine indleverede brugte varer til penge, da handelsvaluaten er point.

Læs mere om det i vores byttepolitik og returnering.

Nej, vi tager ikke imod herretøj og børnetøj. Dog, tager vi imod style nogle unisex styles.

Læs mere under handelsbetingelser.

Vi får op til 20 nye pointvarer i butikken hver dag.

Du skal registrere dine varer online inden, når de skal sendes med DAO. Opret en profil, tryk “indlever” under din profil og udfyld information om de varer, du sender til os. Du betaler 10 DKK pr. del, du indleverer, medmindre du er medlem for 99 DKK.

Derefter skal du sende pakken til os via DAO – det koster 40 kroner. Du skal sende den til:

Pakken sendes til:

Veras, Vestergade 20C, stuen, 1456 København K.

Pakkeshop: City Kiosken, Larsbjørnsstræde.

Email: contact@verasvintage.dk

Tlf: 28876462

Husk at lægge en seddel i pakken, hvor dit navn og nummeret på din indlevering fremgår.

Når vi har modtaget din pakke udbetaler vi point for dine varer. Du får 1/3 af vores salgspris, hvis varerne kan videresælges i butikken. Hvis varerne er meget basic, gemmer vi dem til vores lagersalg – også får du 10 point pr. vare.

Herefter kan du shoppe for dine point online. Du skal dog være obs på, at vi har et begrænset udvalg af pointvarer online – log ind med en profil, så kan du se, hvilke varer du kan købe for point.

Danmark: Porto til koster 40 DKK for pakkepost og 50 DKK for hjemmelevering. Køber du for over 800 DKK, så er porto gratis og du kan også altid afhente i vores butik i Studiestræde 27, Kbh K gratis.

Pakkerne sendes med DAO.

EU: We send to all of EU from 10€.

Ja, alle vores online varer befinder sig i et lager i vores butik i Studiestræde 27, København.

Vi har andre varer i vores butik end på vores webshop, så ønsker du at prøve varen, så spørg venligst butiksassistenten og hun finder fluks tøjet frem til dig.

Du også altid velkommen til at købe tøjet igennem butikken.

OBS: Særlige varer, såsom kommissionsprodukter i kategorien V-luxury befinder sig ikke i butikken, og kan derfor kun prøves og beses efter særlig aftale gennem contact@verasvintage.dk. Læs mere her.

Du kan altid ombytte din varer til et tilgodebevis inden for 14 dage efter køb / modtagelse af din pakke. Vi giver også penge retur. Dog så skal varen være helt intakt og ikke have nogen yderligere brugstegn end da Veras sendte den. Tagget skal sidde i varen og varen skal være ubrugt.

OBS: Varer købt for point eller varer som er bestilt costumized efter kundens ønske fra fx. vores Vcycle kan ikke returnereres eller ombyttes, da der er foregået en særlig bestilling. 

Varer købt for DKK kan ombyttes via vores fysiske butik i Studiestræde 27, Kbh K eller ved at sende ind med DAO.

 • Er varen købt online: Aflever tøjet i butikken og du modtager et tilgodebevis på mail første hverdag efter.
 • Er varen købt i butik: Byt til anden vare straks eller modtag et tilgodebevis på mail første hverdag efter.

Varer købt for point kan ikke returneres, men kan veksles til point igen gennem Veras tøjbyttekoncept (hvorved der udbetales 1/3 af vores salgspris).

Ja, den kan let spores via søgefunktionen på forsiden af DAOs hjemmeside.

Indtast pakkenummeret som du har fået tilsendt på mail og sms. Her får oplysninger om, hvor pakken befinder sig i leveringsforløbet netop nu, og hvornår den forventes at nå sin endestation.

Du kan altid spore din pakke via DAOs hjemmeside med dit pakkenummer, som du har fået tilsendt på email og SMS (se spørgsmålet ovenover).

Hvis du ikke finder din pakke via track and trace eller din pakke af uforklarlige årsager ikke kommer frem, så du hjertelig velkommen til at skrive til os på contact@verasvintage.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Når du har bestilt fra vores webshop, sender vi din ordre afsted med DAO inden for en hverdag*. Du modtager en SMS, når din ordre er blevet postet og via søgefunktionen på forsiden af DAOs hjemmeside kan du få oplysninger om, hvor pakken befinder sig i leveringsforløbet netop nu, og hvornår den forventes at nå sin endestation. DAO-pakker leveres typisk indenfor 2-3 hverdage efter postering og under Covid-19 har vi oplevet at der kan gå op til 4-5 hverdage.

 

*Særlige produkter leveres med Bring i stedet for DAO. Denne varetype er kommissionsprodukter, der alle henviser til denne side i produktbeskrivelsen.

 • Pakkepost: DAO sender din pakke til det nærmeste DAO-udleveringssted tæt på din adresse. Du modtager en SMS og email om hvor du skal afhente den sammen med den afhentningskode.
 • Hjemmelevering: DAO leverer din pakke direkte til din adresse 365 dage om året.

Vi har et selekteret udvalg af point-varer på webshoppen, som du finder her.

Du kan let bruge dine point til at shoppe for online. Dog, så er det er mindre selekteret udvalg, hvor 90% af alt vores tøj i butikken på Studiestræde 27, Kbh K er til salg for point.

Husk, at pointvarer først ses når du er logget ind på din bruger.

Varer som er til salg for point kan du se ved at der står ‘Point/DKK’ efter prisen. Varer som kun er markeret med DKK’ ved prisen er til salg for kroner og ører, og kan derfor ikke købes for point.

Har du ikke nok point til en vare, supplerer du blot med de resterende DKK ved check-out. 1 point svarer som altid til 1 DKK.

Ja, du kan skrive til os via vores Instagram-profil. Hvis du ser noget du har lyst til at købe på story eller en post, så skriver du blot til os, herefter sender vi dig et link til et online produkt og du foretager dig købet på samme måde, som var det et vare på vores webshop med samme gældende betingelser for porto og retur.

Du må aflevere ligeså meget, som du har lyst til. Hvis du ønsker dine point straks, må du max medbringe 5 dele af gangen. Ved indleveringer på over 5 items kan der gå op til 7 dage fra modtagelse til dine point er på din konto.

De varer, du indleverer til Veras, bliver til glæde for andre. 30% af det indleverede tøj tager vi ind i Veras tøjbyttekoncept i vores butikker eller online. 40% videreformidler vi til vores stand på vores markeder, hvor alt kan købe til 1 stk 40, og 5 stk for 100,-. De resterende 30% ryger direkte videre til tekstilgenbrug.

Vi giver svarende til 1/3 af vores salgspris for indleveret tøj.

Da vi vi Veras giver point for alt tøj – uanset stand, kvalitet og mærke – og på på trods af, at 70% ikke kan leve videre i vores primære tøjkoncept, sælger vi dine varer til en højere pointsum end du har fået for dem. Det er den eneste måde, vi kan dække det underskud, de varer vi ikke kan tage videre i konceptet, giver og dække de mange ressoucer vores ansatte bruger på at sortere alt tøj og give det nyt liv.

Når du indleverer tøj til Veras, giver du Veras råderetten over dit tøj.

Gavekort til en valgfri vare

Du vælger selv produkt med det matchende antal værdi her på gavekortsiden, som du har lyst til at give gavekort for. Dine penge trækkes med det samme, når du betaler for gavekortet.

Når købet af gavekortet er gennemført, modtager du en mail fra os med en kuponkode, du kan give videre til én, du holder af. Gavekortskoden indsættes ved check-out under ‘kuponkode’ feltet og er personlig og kan kun bruges én gang.

Gavekort til Veras tøjbytte

Få ubegrænset adgang til at skifte ud i garderoben med god samvittighed. Med medlemsskabet kan modtageren gratis veksle sit eget tøj til point, som der kan shoppe nyt, brugt for i Veras. Veksle 20 stykker gratis tøj til point hver måned – og får 10% på alt, når hun køber. Vi udbetaler 1/3 af vores salgspris i point på hendes tøj og herefter kan hun shoppe løs i vores butikker i Odense og København eller i vores online pointshop.

Modtageren indløser gavekortet ved at oprette en profil på verasvintage.dk, tilmelde sig medlemsskabet der er gavekort til, og indtaste gavekoden på gavekortet. Herefter kan modtageren begynde at bytte. Bemærk: Medlemsskabet er et månedligt abonnement, der fortsætter selv efter gavekortet er opbrugt, medmindre modtageren selv melder det fra – vi har ingen binding.

Gavekort til Veras Market stand

Du bestemmer selv mellem hvorvidt du vil give en stand med eller uden tøjstativ inkl. 50 bøjler.

Dine penge trækkes med det samme, når du betaler for gavekortet.

Når købet af gavekortet er gennemført, modtager du en mail fra os med en kuponkode, du kan give videre til én, du holder af. Gavekortskoden indsættes ved check-out under ‘kuponkode’ feltet og er personlig og kan kun bruges én gang.

For blot 99,- om måneden kan du som medlem gratis veksle 20 items til point hver måned (som gratis bruger: 10 dkk. pr. del), samt shoppe ALT i Veras med 10%*. Også Veras Market stande samt varer kun til dkk. Og så er du samtidig med til at udbrede vores bæredygtige tøjrevolution og stoppe overforbrug af tøj.

Hvis du vil veksle mere end 5 items til point på en måned, og købe for 500 point, er dit medlemsskab allerede tjent ind.

Som medlem inviteres du også med til særaftener og events – du er altid blandt de første til at shoppe til vores eftertragtede lagersalg, og hver måned er der rabatter i butikkerne, kun for medlemmer.

OBS: Point optjent på en medlemsskabsbruger skal bruges, mens du er aktivt medlem.

 

*Der gives ikke 10% rabat på særlige produkter. Denne varetype er kommissionsprodukter, der alle henviser til denne side i produktbeskrivelsen.

Som gratis bruger får du adgang til at shoppe og bytte. Du betaler 10 DKK i vekselgebyr pr. del, du veksler til point og får ikke 10% medlemsrabat. Dine point er gyldige i 1 år.

Ja, det kan du godt – det er blot at aktivere dit medlemsskab under ‘Mit Veras’ i fanen ‘Medlemskab’, så du med i klubben

Ja, det kan du, men point optjent som medlem mistes. Point optjent under et medlemsskab (hvor man gratis kan veksle tøj) kan ikke overføres til en gratis bruger. Ønsker du at skifte fra medlem til gratis bruger, kontakt da os på contact@verasvintage.dk

Du kan også sætte dit abonnement i bero, og aktivere det igen når du vil bruge dine point.

OBS: når du afmelder dit medlemskab træder afmeldelsen i kraft med det samme. Dvs. har du fortsat point på din bruger, du ønsker at gøre brug af, så benyt dem inden afmeldelse.

Hvis du har glemt din adgangskode opretter du en ny ved at klikke på knappen ‘Glemt adgangskode’ i login-boksen, og noterer din nye email i dialogboksen for at nulstille din adgangskode.

Når du melder dig ind i Veras, så betaler du altid for måneden ud og for den næste måned. Derfor trækkes der ofte et skævt beløb, når du melder dig ind.

 • Hvis du gerne vil opsige dit abonnement fuldstændigt – uden mulighed for at genaktivere det og gøre dine point tilgængelige igen – skal du slette din bruger under ‘Mit Veras’. Abonnementet fornyes den 2. sidste hverdag i hver måned.

Hvis du ønsker at tilrette dine personlige oplysninger, logger du bare ind på din personlige konto og klikker dig ind på Profil, hvor du kan rette oplysningerne.

Sæt dit medlemskab i bero ved gå under ‘Mit Veras’ under fanen ‘Medlemskab’. Her er det muligt at ændre dit medlemskab fra at være aktivt, til at blive sat i bero. Det koster 50 DKK for at sætte det i bero.

Så snart du har sat dit medlemskab i bero vil du modtage en mail med bekræftelse. Du vil stadig have adgang til din personlige konto, og dine point vil forblive tilknyttet.

Du aktiverer dit medlemskab på ny ved at gå ind under ‘Mit Veras’ under fanen ‘Medlemskab’ og trykker på knappen ‘genaktiver’. Når dit medlemskab er genaktiveret, kan du igen shoppe for dine point, og vil blive opkrævet abonnement per dato du har aktiveret medlemskabet på ny.

Nørrebrohallen: En stand måler ca. 2×2.

Odense: En stand i Odense måler ca. 2×2 og er inkl. et langbord og bænk

Aarhus: En stand i Godsbanens Rå Hal måler ca. 2×2 og er inkl. et stort bord. Du kan også låne stole.

Buen: En stand under Buen er overdækket og måler ca. 2×2 m og er inkl. et bord (måler 0,8×0,7m)

Ved check-in skal du fremvise din kvittering ved køb af standplads i digital form, hav meget gerne dit telefonnummer klar. Her får du også udleveret bord, tøjstativ og bøjler, hvis du har lejet det. 

Nørrebrohallen, København: Du kan checke ved fronten af  Multisalen. Check-in er fra kl. 09.00-09.30.

Storms Pakhus, Odense: Du checker ind ved indgangen til Storms Pakhus. Check-in er fra kl. 09.30-10.00.

Aarhus: Du checker ind ved indgangen af den Rå Hal, indgang C. Check-in er fra kl. 09.30-10.00.

Buen, København: Du checker ind ved Veras container mod Ågade. Check-in er fra kl. 08.30-09.00.

Nørrebrohallen: Der er plads til maksimalt to tøjstativer i en stand eller ét tøjstativ og ét bord.

Storms Pakhus: I Odense er der borde med til alle stande, og du må derfor ikke medbringe dit eget. Du må gerne medbringe max 1 tøjstativ per stand.

Aarhus: I Aarhus er der borde med til alle stande, og du må derfor ikke medbringe dit eget. Du må desuden medbringe max 2 tøjstativer.

Buen: Der medfølger et bord ved leje af stand (bordet måler 0,8×0,7m). Du må også gerne medbringe et bord, så længe det er indenfor det anviste område (2x2m). Du må medbringe max  2 stativer per stand, og begge stativer skal være indenfor dit anviste område.

Nørrebrohallen: Der er plads til maksimalt to tøjstativer i en stand eller ét tøjstativ og ét bord.

Storms Pakhus: Alle stande er inkluderet et bord og en bænke, du må max have 1 tøjstativ i din stand.

Aarhus: Alle stande er inkluderet et bord. Du må max medbringe eller leje to tøjstativer.

Buen: Du må max have 2 tøjstativer og 1 bord i din stand, så længe du holder dig inde for din stands markeringer.

Efter man har checket ind finder man selv sin stand, og derfor kan to personer godt stå ved siden af hinanden, hvis I kommer i god tid til markedet. Vi kan ikke garantere to pladser ved siden af hinanden, hvis man ankommer sent.

Når vi har udsolgt, har vi udsolgt og vi har ingen venteliste. Prøv at skriv et post i det pågældende facebookevent lige her.

 • Veras Market stande er ligesom alle andre oplevelsesbilletter, ex en koncert, ikke returnerbare. Har du købt en stand og bliver forhindret i at komme til markedet, kan du selv sælge den videre i facebookeventet for det pågældende marked her. Send os en mail på contact@verasvintage.dk med den nye standholders navn, tlf. og mail efter salget.

  Stande kan ikke byttes til andre datoer.

  NB – Ombytte ved aflysning: Bliver markederne aflyst grundet Corona situationen, kan stande ombyttes til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år. Læs mere her

  Du kan læse om alle Veras handelsbetingelser her.

Du må max være 2 personer om en stand, for at give plads til de besøgende.

Find kommende markeder i vores event-kalender lige her.

Hvis du gerne vil købe stand til et marked ude i fremtiden, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi altid sætter de nyeste stande i salg først. Så er du sikret en stand til det marked.

Du kan tjekke datoerne i vores event-kalender, for at se hvornår vi afholder markeder i fremtiden.

Nej! Som standholder til Veras Market SKAL du købe en stand for at sikre dig en stand til markedet. Du kan som ekstra tilkøb leje et tøjstativ til din stand, så du slipper for besværet med at medbringe dit eget.

Prøv og tjek din spam – tit ender vores kvitteringer i spamfiltret. Kvitteringen hedder “Kvittering til Veras Market” i titlen.

Ellers så smid os en mail på contact@verasvintage.dk

Markederne under Buen i København og i Storms Pakhus i Odense er altid gratis at komme forbi.

Aarhus: markeder i Godsbanen koster 35 DKK i entre – køber du entré i forsalg koster de 25 kr. Er du medlem af Veras, kommer du gratis ind. Læs mere om medlemskabet her 

Nørrebrohallen: markeder i Nørrebrohallen koster 35 DKK i entre- køber du entré i forsalg koster de 25 kr. Er du medlem af Veras, kommer du gratis ind. Læs mere om medlemskabet her 

Nørrebrohallen: Markedet i Nørrebrohallen finder sted i Multisalen. Adressen er Nørrebrogade 208, 2200 København N.

Buen: Markedet finder sted under Buen på adressen Bispeengen 19, 2000 Frederiksberg.

Odense: Markedet finder sted i Storms Pakhus på adressen Seebladsgade 21, 5000 Odense.

Aarhus: Markedet finder sted i Godsbanens Rå Hal på adressen Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus.

Ja, du må meget gerne sælge ud på markedet som virksomhed, så længe du kun sælger brugt tøj, sko og/eller accessories og betaler virksomhed-standleje. OBS. Der må aldrig sælges ud af ubrugte lagersalgsvarer, samples og andet nyt tøj med mindre, at du har en godkendelse fra Veras.

En virksomhed skal dog betale en anden pris end en privat standholder, så ønsker du at være med, så send os en mail på contact@verasvintage.dk.

Du kan sælge tøj, sko og accessories fra din garderobe til markederne. Vi anbefaler at du lader tøj i dårlig kvalitet, med huller eller fejl blive hjemme. Slidte basicvarer, undertøj og beskidte sko, kan ofte ikke sælges på markedet, og det trækker værdien af dine andre lækre varer ned. Donér det hellere til tøjgenbrug inden markedet, og et godt trick, ta’ aldrig mere tøj med, end der er plads til i din stand. <3 

Den primære kunde på Veras Market er kvinder og mænd fra 15-40 år, og du kan sælge alt fra trendy highstreet, til lækre brands og unik vintage. Veras loppefolk har en bred smag, men mange leder efter unikke fund, som de gerne vil betale en god mønt for. Alle Veras’ kunder kommer specifikt for at købe tøj, hvorfor du med garanti får solgt ud af dit kluns – især hvis du har gode ting med, der er rene og præsenteret pænt.

Ja, uden problem! Der er både mænd som standholdere og mange af de besøgende er mænd. Så der er bestemt gode udsigter til at få solgt noget herretøj. Vi oplever generelt, at mandlige standholdere sælger rigtig godt, da udbuddet ikke er så stort.

Nej, der må kun sælges brugt tøj, sko og accessories til kvinder og mænd. 

Veras Market vil gerne skabe et genbrugstøjmarked, hvor udbud og efterspørgsel matcher hinanden. For at standholderne kan få solgt ud af deres stande, har vi lavet reglen således, at vi sikrer de rette besøgende og ligeledes, at de besøgende ved, at markedet udelukkende udbyder brugt tøj, sko og accessories. Dog kan du til vores interiør markeder, selvfølgelig sælge bolignips og interiør.

Hvis du vil sælge andet end tøj, sko og accessories, kan du kontakte Veras Market på contact@verasvintage.dk

I Veras stand tager vi imod kontanter og MobilePay, ellers afhænger det af den enkelte standholder. De fleste standholdere tager imod MobilePay og nogle tager også imod kontanter.

Donér dit tøj til os, så sorterer vi, kvalitetssikrer og sørger for at sende det videre ud i Veras cirkulære tøjkoncept, og sikrer at det får nyt liv igen. 

Har du tøj som du ikke magter at slæbe med hjem efter markedet? Veras tager hjertens gerne imod dit overskydende tøj. Som tak for din donation får du en elektronisk kuponkode, der kan bruges online og i vores butik i Studiestræde 27, Kbh K. Voucheren er 100,- pr. person. Voucheren virker i en måned fra markedet​s dato, og kan bruges på et ​valgfrit item ved køb over 200,-

Buen, København: Der er ingen vandposter under Buen, så medbring selv vand. Til alle markeder kan du købe kaffe fra kaffevognen.

Storms Pakhus, Odense: Der er masser af mad og drikke at købe i Storms Pakhus. OBS: Du må ikke selv medbringe drikkevarer, ej heller vand, men du får 10% på alle drikkevarer som standholder i Storms Pakhus.

Aarhus: Du kan købe mad og kaffe i Spiselauget i Godsbanen.

Nørrebrohallen: Til alle markeder kan du købe kaffe fra kaffevognen, og til de fleste markeder kan du også købe mad.

Der er toiletfaciliteter til Veras Market. 

Standholdere skal selv rydde op efter sig selv. Større ting såsom flyttekasser og gamle stativer skal man selv tage med retur – vi hjælper selvfølgelig med at rydde op, men standholder har selv ansvaret for at tage brugte varer med sig. 

Der står skraldespande rundt omkring på markedet til småt brandbart fx. kaffekopper, madpapir mm.